lördag 27 mars 2010

Lördag



Lördag igen.. Det är läskigt hur fort veckorna går, tyckte det nyss var helg och så är vi där igen. Skönt förvisso, men som sagt lite skrämmande hur tiden bara flyger iväg.

Än så länge är det bara jag och småkillarna uppe. Vi har hunnit dricka morgonvälling och -kaffe samt förbereda frukost till resten av ligan. På spisen kokar ägg och i ugnen står två hurtbullar och sprider en ljuvlig doft av nybakat. Tänkte ge den ena till Patrik och Linda som en liten välkommen hem - present.

Idag väntar en hyfsat fullspäckad dag, många trevliga små happenings står på schemat. Strax ska jag väcka Rasmus så han hinner äta frukost innan jag vid åtta ska köra honom till samling med fotbollslaget. Första utematchen för säsongen, spännande! Därefter bär det av ut till Arlanda för att hämta hem Thailandsresenärerna. Klockan två idag ska vi hem till Ulis, Sebastian, Tiger och Morris för att gratulera Tigerhjärtatåttaårsdagen. Helt ofattbart, tyckte nyss han var en liten skruttbebis.. Men jättekul ska det bli, så klart! Ikväll så blir det en lugn myskväll för mig och barnen medan Niklas ska hem till en kollega fest. Han pratar om att cykla dit och hem, vågar vi tro på det?

Önskar er alla en härlig lördag. Var rädda om varandra och må så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar