måndag 6 januari 2014

Källarröjning, tjat, jobbångest och Sveriges Mästerkock

Ja så skulle man kunna sammanfatta denna tyvärr ganska tunga dag. Känner mig som världens sämsta mamma nu efter att jag och pojkarna varit inpå varandra dygnet runt den senaste tiden. Älskar det ju också givetvis, därför är det så trist att det ska behöva bli en massa tjafs och bråk. Dåligt med sömn, en massa bus och upptåg, arg mamma med dåligt tålamod, arga, ledsna barn och så har vi hållit på så i en enda stor ond cirkel...  Inte bara så klart, men det är lätt att den känslan tar överhand.

Som tur var lyckades den sistnämnda punkten väga upp resten av dagen. Är så glad att ett av mina absoluta favoritprogram nu är igång, och vilket premiäravsnitt det var! Har skrattat och gråtit om vartannat och har redan ett par riktiga storfavoriter. Detta blir fantastiskt bra!!

Är överlag väldigt spänd inför den kommande tv-säsongen. Januari är ju alltid en fantastisk månad på den fronten, så nu ser jag fram emot många härliga tv-kvällar framöver. Sådana där härliga med familjen, då vi hunnit vara ifrån och längta lite efter varandra, så vi riktigt kan gosa ihop oss i vår härliga soffa och bara mysa. 

Nu ladda för tidig kväll och, förhoppningsvis, en god natts sömn. Imorgon hoppar vi på hjulet igen. Wish me luck!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar