tisdag 25 maj 2010

Dan före dan

2009-05-24:


"Har återigen fått en hel natts sömn (har inte vaknat en endaste gång, inte ens varit uppe och kissat!) så idag leker livet. Börjar bli lite lätt schizat det här...
Ska dock ta det väldigt lugnt idag och bara ladda batterierna, vi går omkring som på små moln och försöker ta in att vi förhoppningsvis har våra små hjärtan hos oss imorgon.. Känns helt sjukt på ett sätt, som att vi ska åka och hämta hem en möbel eller något..."


2010-05-24:
Ja hörrni... Ett år senare och i väntans tider igen, fast på ett helt annat sätt. Nu väntar vi in att få fira våra fantastiska killar på deras första födelsedag!

Dagen har varit hysteriskt full av förberedelser av alla de slag. Ludvig och Viktor har inte varit på sitt allra bästa humör, plus att jag stundtals mått rätt visset, så det har inte varit det lättaste att få något gjort. Men vi har hunnit handla, tvätta, baka och städa en del i alla fall. Mamma var snäll och kom över nu på kvällen, så då gick det lättare att fixa lite. Resten får jag ta i morgon.

Roligast av allt på dagens schema var att vi var hem till Vroni och klippte killarna. Så himla fina blev de, och de såg så stora ut på en gång! Lustigt nog blev de även genast mycket mer lika varandra. Gulliga Vroni hade också köpt fina presenter till pojkarna - varsin vattenkanna. Tack!!

Niklas har kämpat på med verandan, med mycket god hjälp av snälla Sofia och Andreas. Det är inte riktigt klart, men snart. Det kommer bli så fint!

Nu har klockan tickat iväg medan jag skrivit, t.o.m. så pass att det redan hunnit bli 25:e... Men jag bortser från det och säger god natt och på återseende "i morgon"!

mms_image

Viktor, nyklippt och fin

mms_image

Och Ludvig likaså

mms_image

mms_image

Titta så fina paket och kannor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar