söndag 26 april 2015

Så mycket känslor och tankar

...som snurrar just nu.

Stoltheten och euforin följd av enorm tröttma och tomhet efter föreställningen i tisdags. Ni vet när man kämpat så in i Norden med något som går så bra det bara kan göra och sedan plötsligt är över.

Glädjen i att få uppskattning för jobb man lagt ner och lyckan i att få arbeta med de allra bästa.



Stressen över att aldrig, hur mycket jag än jobbar, hinna klart. Jobbhögarna som växer. Kraven.

Oron och pirret kring nyanställningar som ska göras och där jag är något av ett nav i hjulet. Alla pusselbitar som ska falla på plats och som måste göra det snart. Riktigt snart.

Sorgen kring de som slutar, rädslan kring alla förändringar och känslan av att mycket rämnar.

Förväntningarna inför onsdagens skolbesök för blivande sexåringar och allt det väckte. Otroligt pirrigt, spännande och stort för oss alla tre. Dessutom lätt ångestladdat att återse gamla högstadieskolan.




Den trygga känslan som sedan infann sig i magen under föräldrainfon samt lyckan i att se pojkarna ha roligt och leka lugnt bland sina nya kamrater och fröknar.

Ilskan, sorgen och maktlösheten i att tampas med allt trots, alla konflikter och allt tjafs här hemma. Små barn, stora barn och trött mamma.

Frustrationen i allt jag vill fixa med i huset och trädgården och inte har hunnit eller orkat med på hela veckan. Så många projekt som bara står stilla just nu.


Glädjen och själbehövligheten i att, efter en tuff vecka, få en helg fullspäckad av trevligheter och mys. Först ut jättetrevlig vinprovning och middag med familj...









...och sedan en heldag med kollegorna. De där bästa, ni vet. Tur(Lur)ridning i skogen följd av god fika och sedan bastu och middag hemma hos en av tjejerna. Så himla härlig dag!











Lugnet som slutligen, om än tillfälligt, infinner sig då man får en heldag hemma med familjen som avslutning på veckan. Först ut helgfrulle med det fantastiskt goda brödet. Sedan trädgård och skoljobb.



Önskar er en härlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar