måndag 6 april 2015

Plötsligt händer det!


Påsk, festligheter och lov i all ära, men det är inte det största som hänt här hos oss i helgen. Långt ifrån. Ludvig har nämligen en lös tand!! 

Båda pojkarna har länge gått och väntat på denna stora livshändelse och beklagat sig över alla kompisar som minsann tappat både en och flera tänder. De har vickat, känt efter och hoppats, men icke. Ett tag nu har Ludde klagat över att det gjort ont bakom tänderna och det har sett lite rött ut, men vi har inte kopplat ihop det med lösa tänder. Så plötsligt häromdagen kom han springande och sa att ena framtanden nere gick att vicka på. Döm om min förvåning när jag tittade och såg två nya små bissingar på väg upp bakom! En överlycklig kille (hans brorsa har inte varit lika överlycklig kan jag avslöja...) ringde genast till både pappa, farmor och storasyster för att berätta den stora nyheten och går nu och tittar och känner mest hela tiden. Själv tänker jag att det nog får bli ett besök hos tandläkare Tomas nu i veckan för att se att allt står rätt till. 

Det händer grejer. Skola, lösa tänder och gå själv över gatan till grannkompisar. Snart har de skäggväxt och flyttar hemifrån. Hjälp.


Mycket stolt, och lite blyg, prins i telefon med farmor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar