måndag 13 april 2015

Kolmården


Ja, i lördags åkte vi alltså på äventyrshelg - bara jag, Niklas, Ludvig och Viktor. Jag har tänkt på det här med Kolmården så himla länge (egentligen har vi faktiskt pratat om det ända sedan Rasmus och Amanda var små, utan att ha kommit iväg) och kollat upp det flera gånger, och nu passade vi på. Syftet med resan var givetvis att låta våra prinsar få en häftig upplevelse med alla djur samt hela Bamsekonceptet, men även att göra något tillsammans vi fyra. Att låta pojkarna ha både mamma och pappa samtidigt, något som det ju blir dåligt av i vår vardag. Själbehövligt mys, alltså!


Efter att vi checkat in och hälsat på Bamse drog vi direkt in i djurparken. Allt var inte öppet som under ordinarie säsong, men en held del djur fick vi se. Tigrarna var nog häftigast! Utöver djurspaning hann vi med lek i park samt god lunch med underbar utsikt. Extra härligt blev det givetvis med sooool!









Efter rundturen i parken var det delfinuppvisning - wow vilken upplevelse! Vi hade jättebra platser och satt alla fyra alldeles hänförda över de fantastiska djuren och den häftiga showen.





Till slut fick vi komma till hotellet och se vårt rum, något som pojkarna längtat efter. Det var det lyxigaste de någonsin hade sett och har i flera dagar nu pratat om att de vill flytta dit på heltid :)

Efter rundtur, ansiktsmålning och skattjakt tog vi det lugnt en stund och laddade för middagen med drink och mys.




Bamsebuffé med rätter såsom "Dunderhonungsglaserad fläskkarré", "Lax fiskad från Viktoria", "Knockes och Smockes silltårta", "Farmors pannkakor"  samt "Lille Skutts morotskaka" - ytterligare något som killarna sett fram emot ända sedan vi bokade helgen!


Efter middagen var det meningen att vi skulle gå på Bamsedisco, men killarna blev lite blyga och bangade. Eller som Viktor sa: "Mamma, bara för att jag är jättebra på att dansa breakdance så betyder det inte att jag vill gå på disco". Istället blev det en stund i lekrummet och sedan bums i säng. 


Söndagen inledde vi med härlig hotellfrukost.




Sedan blev det bad!!




Efter bastu och dusch var det så dags att tacka Bamse & co för en härlig helg.


Sedan var det som alltid rätt skönt att komma hem igen ❤️





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar