tisdag 15 april 2014

Ljuva uteliv!

Det har blåst både mycket och kallt idag, men i solen värmde det härligt. Nu har vi lyckats få fram det mesta ute på altanen och väntar bara på att det ska bli varmt nog att fixa med blommor och annat piff. Dessutom har vi några riktigt stora och spännande projekt på g, men vi tar en sak i taget.


Bord, stolar och dynor är på plats


...likaså alla kuddar i mysvrån


...samt vår härliga rottingmöbel.


Idag fick jag också äntligen ändan ur och flyttade killarnas sandlåda. De leker inte så jättemycket med den längre, men när de eller andra barn gör det så tänkte jag att det passar bättre att ha den vid lekstugan (faran med det är dock just att det tas in sand i lekstugan, men det får vi allt bli tre om).


Och titta bara på platsen där sandlådan var förut. Visst är den väl bara som gjord för ett fint planteringsbord va? Visst, visst?


Dagens höjdpunkt var sedan lunchen - plättpicknick - som intogs på en filt i solen. Underbart! Filten/täcket sydde mamma till Rasmus när han var bebis, och det hänger med än.



Gullnosar. Ni busar och hittar på rackartyg så att jag blir gråhårig, men nedrar vad jag älskar er två. Imorgon tar vi en något lugnare dag va?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar