lördag 16 maj 2015

Jobb, shopping och fredagsmys

Dagen idag. 

Hoppade in på lediga dagen för att delta på ännu en anställningsintervju, och nu tror jag ta mig tusan att det börjar bli klart. Pirrigt, läskigt och otroligt skönt. Dags att kunna börja andas och blicka framåt. I alla fall en liten bit i taget. 

På eftermiddagen blev det Ikeashopping. Vi har pratat länge om att eventuellt byta vardagsrumsbord här hemma, och idag slog jag till. Vi älskar vårt bord och vill egentligen ha det kvar, men det är aningens för stort i förhållande till soffan, vilket gör att vi slår knäna i det 700 gånger om dagen. Samtidigt vill vi ju ha det ganska stort, för att kunna duka upp till tv-middag eller fika och få plats runt bordet hela familjen. Gah, ni hör så svårt!! Hur som helst har vi kommit fram till att vi aldrig kommer komma till något beslut över huvud taget om vi inte provar, så nu gör vi det. Fortsättning följer...

Slutligen fredagsmys med fruktsallad, kvarg och Let´s Dance. Gud så duktiga de är hela gänget!! Har dock två solklara favoriter, som jag hoppas tar hem det. Anton (nähä?) och Morgan. Så himla fina killar båda två och grymt bra dansare. 

Dags att sova efter en händelserik dag. Natti natti!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar