onsdag 30 oktober 2013

Men var håller ni hus?

Själv har jag häcken full, men vad gör ni? Jag ser ju att ni varit inne under dagen, men var är alla råd och tips? Håller ni på att bläddra i såna däringa hårmagasin för fullt eller? Lugn bara lugn, så noga är det inte. Vi snackar kort eller långt eller mittimellan och kanske en lugg på det. 

Ok?

2 kommentarer:

  1. Jag håller inte alls med dig om ditt hår, jag tycker det är fint!
    Vet dock att vid den här tiden tröttnar man på sig själv, där är jag nu. Funderar på att klippa av minst 10 cm på längden och funderar på lugg. Har tid hos frisören om en vecka men har inte bestämt mig än.
    Åter till dina funderingar; jag tycker det är finare med längre hår. Och just nu låter lugg lockande men det är en smaksak. Har man klippt lugg tar det ju evigheter att få den lång igen så tänk igenom två gånger.
    Kram och lycka till!

    SvaraRadera
  2. Åh tack, bästa du! Vad spännande att du också går i klippfunderingar.
    Ja visst är det så, det är hopplöst så här års. Och varje gång jag går till frisören är jag inne på förändring men sen slutar det med samma lika igen. Har ju haft lugg förut och tycker det är bra just för pannan, men som du säger så tar det ju ett tag att spara ut igen. Gillar långt, men mest för att kunna ha det uppsatt och då spelar det ju egentligen ingen roll :)

    Vi får se. Nu drar jag strax. Kram!!

    SvaraRadera