lördag 9 mars 2013

Kommentarsstrul

Har hört från flera håll att det tydligen är svårt att kommentera här i nya vrån.. Vad trist! Och hur löser vi det? Jag kan ju inte riktigt be er som inte får till det att skriva vad som felar, men ni andra: Hur lyckas ni? Ska man göra på något speciellt sätt? Många har ju skrivit under "anonym" och sedan sitt namn i själva meddelandet (eller inte ;-) ), funkar inte det heller alltså?

Kom ingen nu gänget, nu hjälper vi varandra!

8 kommentarer:

  1. Nu provar jag igen sa far vi se om det gar.... Jag fattar inte vad som menas med "Kommentera som: och sedan ska man ange en webadress eller nagot annat som jag inte alls fattar????? Och hur skickar jag iväg kommentaren????

    Pockorn äter mina barn ocksa väldigt gärna, fast cockporn var ju ännu bättre. Sedan sa har jag ocksa en Filippa som gärna har pa sig gummiSTÖLVAR!

    Kram
    Malin

    SvaraRadera
  2. Man maste tydligen kommentera som anonym och sedan klicka pa "Publicera". Inte särskilt bra gjort men nu verkar jag ha fattat hur det funkar. Jä, jä!
    Malin

    SvaraRadera
  3. Försökte för nagra dagar sedan skriva att glasögon nr 3 var bäst. Blir intressant att se vilka du har bestämt dig för.
    Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, ja nu verkar du ha fått till den rätta knycken i alla fall :-)
      Fast jag håller med dig om att det verkar struligt, har heller aldrig fattat det där med "publicera som". Har man ett googlekonto (gmail) så tror jag man går via det. "Anonymt" ser ju lite trist ut, men huvudsaken är att du är här hos oss! Jä Jä!

      Tack för glasögontips. Lovar att berätta så fort jag har beställt klart, eller kanske när jag fått dem. Har inte riktigt bestämt mig.

      Älskar roliga språkuttryck! Här hemma säger vi en massa konstiga saker, det tokiga är ju att man gärna fortsätter att uppmuntra det felaktiga för att det låter så gulligt.

      Må bäst fina Malin och hälsa familjen. Vi längtar efter er!!

      Radera
  4. jag tror jag har fått det att fungera, men det strulade i början.
    Sen undrar jag en annan sak, behöver jag också glasögon eller är fonten liiiiite svår att läsa? Ramlade in i den gamla vrån nyss (fel på mitt bokmärke) och innan jag hann se att det var fel så hann jag tänka - nejmen nu ser jag ju!

    Inga lämningar av Amanda hos grannen fö? Vore ju så kul om du hade fler spontanbesök här - håller tummarna!

    SvaraRadera
  5. Åh tack, vad bra du är! Det var nämligen min nästa fråga till er - om typsnittet bör ändras? Tycker själv att det blir lite otydligt emellanåt, framförallt kolon ( : ) , utropstecken !!!! och punkter ...... blir konstiga. Är inne på att byta.

    Nej än så länge har det inte blitt några turer dit, men det vore kul att ses på en fika ändå nån dag!

    Tack & kram!

    SvaraRadera
  6. Jag har bara skrivit in texten, sen väljer jag namn/webbadress i rullgsrdinslusten Kommentera som. Då fyller jag i mitt namn i rutan Namn: , skriver inget i webbadress: , sedan klickar jag Fortsätt och därefter Publicera.
    Man kan också välja Förhandsgranska före Publicera ifall man vill kolla hur det kommer att se ut när det publiceras.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad bra, det låter ju supersmidigt. Jag ska tipsa om det. Tack snälla Anette för hjälpen! Kram!

      Radera