tisdag 5 februari 2013

Vår lyxhelg

60

Började helgen med klippning och slingning. Så mysigt att få bli fixad, läsa tidningar och njuta av en kopp kaffe i lugn och ro! Direkt efteråt var jag som sagt tyvärr inte helnöjd (är sällan det, förutom hos Vroni), men redan på lördagmorgonen kändes det faktiskt helt okej. Framför allt är det ohyggligt skönt att äntligen ha fått bort det mörka!

Efter frukost på lördagen blev det mer egotid i form av en stunds shopping. Skräckblandad förtjusning (mest skräck med tanke på provhytten och alla speglar..), men det bidde faktiskt en del nytt. Sen bar det av!
71

Givetvis fick vi stressa och blev sena, men väl på plats var det bara att försöka släppa allt och komma ner i varv. Började med bubbelpool, bastu och annat bubbel

69

...följt av fika med nybakta scones.

70

61

Vädret var fantastiskt, och även om det börjat skymma så var det skönt att få en promenad innan en stunds vila och den väntande middagen.

73

68

67

Snygg middagsdejt, god mat

62

och nöjd Nettan!!!

64

Trots mello och allt gott så var nog detta det jag sett mest fram emot på hela vistelsen... Att få ligga i mjukiskläder i en skön säng, kolla på tv och äta smågodis bara vi. Och att sedan få somna (ifrån filmen som vanligt) och sova en hel natt. Obetalbart!
65

Detta var också helt okej att vakna till.

66

Och detta!! Frukosten var kanske inte världshistoriens bästa men, som sagt, lugnet, ron, egentiden. Att få äta, prata, njuta. Lyx!!

Efter en förmiddagsvila var det så dags att åka hemåt igen, och då var även detta otroligt välkommet:

74

Bäst av allt, alltid!!

          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar