torsdag 25 oktober 2012

Skymningsvandring och Masterchef USA

God kväll!

Har landat i soffan och hunnit mysa/jobba här hemma en stund efter kvällens supermysiga aktivitet med alla fina barn och föräldrar i klassen. Vi har varit ute i Huddingeskogarna på skymningsvandring (eller skymning förresten, vandring i becksvart skog passar bättre som beskrivning :-) ). Efteråt avnjöt vi varm och god soppa, smarriga mackor och gofika innan vi slutligen begav oss hemåt igen.

Kvällen fick bli en perfekt övning i positivt tänkande, något som jag ju verkligen förordar och försöker leva efter så gott jag kan. Ingenting blev nämligen som vi hade tänkt oss, men väldigt bra ändå. Med härlig inställning, bra samarbete och en hel del tur så löste sig allt till det bästa trots strul med låsta dörrar, tidsbrist, kyla och mörker. Häpp!

Väl hemma i tv-soffan har jag ännu en gång suttit full av beundran och med tårar i ögonen över Christines makalösa kokkonst i Masterchef. Otroligt vilken människa hon är, så grym!! Tyvärr åkte ju Becky idag, hade gärna sett de två tjejerna i final istället för Josh. Imorgon smäller det - spännande!!

Nu sängen. Sov gott!

Så här kan man ju också koka soppa - kanske inte på en spik men väl på kokplatta, på stenplatta, på lånat bord med hjälp av lånad el ute i kalla och mörka höstkvällen. Inga problem!





1 kommentar: