söndag 7 oktober 2012

Familjemiddag






Återanvänder gårdagens inledning - vilken kväll det blev igår!

Dagen var jättelugn och mysig men försvann i ett huj. Förstår faktiskt inte vad som hände, så tyvärr blev det i vanlig ordning stress, skrik och panik för att försöka få allt klart inför kvällen. När vi väl hade fått ordning på bitarna blev det dock en supermysig kväll. Och god, om jag får säga det själv.

Till förrätt charkisar (tack Schulmans för ett bra ord, tror vi är många som anammat det). Blandat småplock med olika sorters korvar och ostar, serranoskinka, lantpaté med tillbehör, oliver, fikon, tapenade, marmelader, kex och gott bröd. Till varmrätt (som om det hade behövts...) höstig köttgryta med potatis och till dessert tre sorters glass. Är mätt än...

Bäst att ladda om och återfå hungerkänslorna inför brunchen som väntar. Har ju bara varit på brunch ett fåtal gånger, men tycker det är så mysigt. Älskar ju att få äta ute över huvud taget, det är bland det lyxigaste jag vet!

Nu lugn förmiddag med hemmafix och förhoppningsvis lite tid för skoljobb. Har det gnagande i bakhuvudet hela tiden och börjar redan känna lätt ångest inför kvällen och veckan. Måste komma ikapp!

Önskar er alla en jättehärlig söndag. Var rädda om er och var rädda om varandra!

Kram

Ps. Nämnde jag att min lillebror är svensk mästare i bodybuilding? ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar