Årets glöggkalas är över, och åh så bra det blev. Fullsatt och med hög ljudnivå, men ändå lugnare och mer avslappnat än på länge. Detta trots (pga?) mindre förberedelser än någonsin, både gällande tid, plock och pill. Vi gjorde i stort sett ingenting förrän kvällen innan och hade inställningen att det fick bli som det blev och räcka som det räckte. Det gjorde det.
På buffébordet detta år fanns två sorters tunnbrödsnittar, laxrullar med pepparrotskräm, smördegsflarn med gruyère, grönkål och vindruvor, salamichips, baconlindade dadlar, ostbricka med olika kex, varm brietårta med blandade frön/kärnor och frukter, apelsin- och pepparkascheesecaken, mjuk pepparkaka med kolasås och lingon, saffranspannacottor, lindtkulor, pepparkakor, mandariner och skumtomtar.
Alla verkade nöjda och belåtna och stämningen var på topp. Kvällen avslutades sedan, enligt tradition, med en stor pizzabeställning.
Tack alla underbara vänner och familjemedlemmar för att ni ville komma och dela vårt hjärte- och stjärterum!
På buffébordet detta år fanns två sorters tunnbrödsnittar, laxrullar med pepparrotskräm, smördegsflarn med gruyère, grönkål och vindruvor, salamichips, baconlindade dadlar, ostbricka med olika kex, varm brietårta med blandade frön/kärnor och frukter, apelsin- och pepparkascheesecaken, mjuk pepparkaka med kolasås och lingon, saffranspannacottor, lindtkulor, pepparkakor, mandariner och skumtomtar.
Alla verkade nöjda och belåtna och stämningen var på topp. Kvällen avslutades sedan, enligt tradition, med en stor pizzabeställning.
Tack alla underbara vänner och familjemedlemmar för att ni ville komma och dela vårt hjärte- och stjärterum!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar