torsdag 26 mars 2015

Bäst just nu


* Massa bra och viktigt skoljobb utfört och snart alla samtal klara. De har som alltid varit bra och urtrevliga, men har (även det som alltid) tagit mycket tid och kraft. 

* Tid med familjen. I måndags var vi t.o.m, för första gången på flera veckor, hemma en vardagkväll både jag och Niklas, så att vi kunde äta middag och hinna prata med varandra nästan hela familjen. Kors i taket!

* Att för första gången på länge få arbeta med efterlängtad och mycket kär vän och kollega. En av de absolut bästa! 

* Tulpanknoppar som, peppar peppar, än så länge fått vara i fred från rådjursrackarna. 

* Grymma träningspass. Vi kör på riktigt bra nu, måste jag säga. Högt deltagarantal, bra övningar, intensivt som tusan samt hög effektivitet rent tidsmässigt. Går runt med träningsvärk mest hela tiden just nu, känns det som. Heja oss! 

* annalkande Finlandskryssning (med tillhörande stressdrömmar, men det är en annan historia).  

* Våffelmiddag hos pappa/morfar och Birgitta. De är så himla gulliga och bjuder in barnen och oss på sådana trevligheter titt som tätt. Idag extra bonus med hämtning från förskolan dessutom, så att jag slapp stressa och istället fick komma och sätta mig till dukat bord. Lyx!! 

Kvällens allra största höjdpunkt var nog dock min käre fars okända talang som fågelimitatör. Han och prinsarna satt en lång stund och tittade i fågelbok och lyssnade på samt härmade de olika lätena. Underbart att iaktta, skrattade högt flera gånger :) 





* Bra biggest loser-semi med rätt tre finalister av just de fyra (men Farmen däremot, hallå?! Vad håller de på med, vuxna människorna? Skämmes!!). 

* Sooooooool!!! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar