måndag 26 maj 2014

Vår kalashelg

Ja, wow, vilken helg vi har haft. Snurrig, härlig, galen, kul, jobbig och alldeles fantastisk. De femåriga prinsarna är rekorderligt firade i dagarna två och allt har, trots allt annat runt omkring, gått väl och varit lyckat.

Niklas och Rasmus kom hem samtidigt som de första gästerna anlände, den sistnämnde på kryckor och med knät lindat. Dock var det tydligen för svullet för att man skulle kunna se vad felet var, det enda man kunnat konstatera var att det inte är någon skelettskada. Under resten av kvällen var Rasmus, den stackaren, sedan tvungen att hålla sig lugn och ligga på soffan och titta på sport istället för att delta i kalaset. 


Maten var, trots att dagen blev som den blev, uppdukad i tid och smakade helt okej. 

Buffén fick denna gång ha en något asiatisk touch, med rätter såsom teriyakimarinerad rostbiff, nudelsallad, lantchips med het räkröra, bönsallad och sesammarinerade morötter a´la Morten. Till kaffet serverades en smaskig sommartårta. 

Recept kommer i separata inlägg, så att moster och ni andra har något att göra :)




Killarna fick otroligt mycket fina presenter och var världens lyckligaste!


På födelsedagsmorgonen sedan dukades brickan till våra femåringar. De hade längtat efter att få äta frukost i sängen och hade båda önskat havregrynsgröt och macka. 


Under "Röda små smultron" sov de båda räv..


..innan vi viskade att de fick vakna och sätta sig upp.

Mammas sötnosar!!




Även mamman blev firad vid frukostbordet!


På förmiddagen blev det till att förbereda nästa fest - killarnas efterlängtade kompiskalas. Även detta var superlyckat och efteråt hade vi två mycket nöjda men trötta killar.





Själv avslutade jag dagen med att fira lilla mamma på sjukhuset. 


Snipp snapp snut, så var helgen slut. Och vi med den. 

Tack hela vår stora, härliga familj för att ni kom och firade våra prinsar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar