lördag 17 maj 2014

Några väl valda ord till dig, kära lillebror (förutom att jag tycker du är helt grym som tagit en niondeplats (!) på EM och är smått fantastisk i största allmänhet):

Jävla skitbröd!

3 kommentarer:

  1. Haha! Skönt att jag blir lämnas utanför. Vad hände?

    SvaraRadera
  2. Vet inte, ärligt talat. Tyckte jag gjorde allt rätt, men det blev aldrig klart inuti. Även fast jag lät det stå längre tid var det fortfarande kladdigt i mitten, och då hade skorpan blivit stenhård iställlet. Och inga såna där fina lufthål som ni fick. Funderar på om det antingen kan vara fel mängd jäst (vägde aldrig, utan tog bara så mycket som jag tyckte borde vara 5g) eller för liten gjutjärnspanna. Plus att jag hade för mycket mjöl på, det blev som en tjock mjölkocka ovanpå. Blä! Men nästa gång så! :)

    Ps. Och nu antog jag att du var Emma ;)

    SvaraRadera
  3. Ds. Det är Emma.

    Nej jag vägde inte min jäst heller. Bara delade upp jästpaketet i tio delar och den tog jag det ena hörnet.

    Jag fick oxå ganska hård skorpa men tänker att det kanske man kan ha locket på lite längre bara.
    Men fick din jäsa de där två extratimmarna?

    SvaraRadera