måndag 19 november 2012

Lycka en måndag i november

Morgonsms från stora, fina, omtänksamma, fantastiska sonen. Kärlek!


Överraskning i facket från två kollegor. Bara så där!


Kvällsmys i soffan framför Petsson och Findus.

Nöjda prinsar, nöjd mamma.


Sist men inte minst, fungerande blogg. Efter ett helt dygn med nekad åtkomst och många svordomar går det nu att komma in igen och ordningen är återställd. Onsdagen har blivit måndag, inlägg och kommentarer är tillbaka och siffrorna funkar som de ska. Så skönt att se att ni är så många som, trots allt strul, hängt med dessa dagar! För även om besöksstatistiken inte är allt och även om jag ju vet att ni är flera som läst och kommenterat de senaste dagarna så har det faktiskt känts lite smådeppigt att mötas av stora "nollor" varje dag.

På grund av att vrån inte gick att komma in i igår kunde jag ju inte heller visa och berätta om hur det gick i skogen. Rätt bra...


Grannen Pia hade rätt i att det fanns gott om trattisar ute i markerna. Så pass gott att jag nu både kunnat förvälla, torka och inte minst njuta av underbar svamp både igår och idag. Mums!


Igår kväll avslutade vi en hektiskt men mysig helg med att provelda i vår nya vedkorg (jajemen, inköpt på Clas Ohlson i Farsta sådär vid 16-tiden igår). Alldeles fantastiskt fin stod den där och lyste upp vår entré i mörkaste mörkret. Kan redan nu se framför mig hur mysigt det kommer bli att ha den tänd i advents- och juletid för att ta emot alla gäster. Längtar!




Nu lässtund i sängen med världens finaste prinsar. Mera lycka.

Uppdatering: Och fylle-Calle. Glöm aldrig fylle-Calle!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar