torsdag 25 november 2010

Ett och ett halvt år!

Återigen är det dags att konstatera hur fort tiden går. Hur stora pojkarna börjar bli. Hur fina de är. Och hur förunderligt lycklig och stolt jag är över dem precis hela tiden!


Lite uppdatering:


Ludvig: ca 11 kg, 80 cm lång. Fortfarande den av de två som är något mer försiktig och betänksam. Hindrar inte att han även är ett riktigt busfrö - klättrar överallt och är på det mesta. Pratar massor. Nya ord, mer eller mindre identifierbara, kommer varje dag. Har även börjat med tvåordsmeningar såsom "mamma där". Tycker om att sjunga, läsa böcker, bada, sopa och dammsuga samt att bygga tågbana. Över huvud taget att sitta och plocka med saker. Älskar att vara nakenfis! Världsbäst på att hoppa. Glad. Vansinnigt vacker och alldeles underbar!


Viktor: ca 10 kg, 80 cm lång. Vårt lilla popcorn. En glad skit, vilket han visar med hela kroppen genom att fullkomligt dansa/trippa/studsa fram. Kan även bli ordentligt arg och ledsen, vilket han också visar med besked. Är liksom brorsan fenomenal på att ta sig upp på platser där han inte ska vara och att få tag i grejer han inte ska ha. Viktor älskar sång och musik, att dansa är nog det bästa han vet. Även att bada, läsa, städa samt leka med tåg och bilar. Senaste hiten är pottan, där han glatt sitter och ropar "Kisset!" och "ssss" (=kissljud). Föredrar även han att springa utan kläder. Vansinnigt vacker och alldeles underbar!




Puff och Piff maj-09




Viktor och Ludvig nov-10

1 kommentar: