söndag 19 mars 2017

Helgen - Frida 40 år!

Idag fyller min svägerska Frida 40 år och igår hade hon födelsedagsparty här hemma hos oss. Hon och Patrik hade förberett en riktig brakfest med en massa fina saker (tema svart/rosa - kan det bli så mycket bättre?) och hur mycket god mat som helst. Han kan han, min bror.

Kvällen (och natten!) blev verkligen supertrevlig på alla sätt och så himla rolig. Det var länge sedan jag skrattade så mycket, det var så att tårarna sprutade och magen krampade emellanåt. Vi var ett härligt gäng som sjöng, dansade och skrattade till långt in på småtimmarna. Ludvig hade somnat tidigt och Niklas sov kvar på jobbet då han både jobbade sent igår och började tidigt imorse, men Viktor var med och höll fanan högt. Till slut avslutade vi så partajande och vi två kröp i säng vid strax efter halv fyra imorse. Jag var inte helt pigg när Ludde vaknade utvilad kvart i sex, men sedan somnade vi om och fick en skön sovmorgon till nio. Viktor däremot slog alla rekord och vaknade (blev väckt) först vid ett! Vi har sedan haft en lugn dag med plock, städ, pingis och middag med goda rester.

Nu lämnar vi denna fest bakom oss och ser fram emot de nästkommande. Det blir ett minst sagt härligt år på partyfronten!

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar