måndag 17 december 2012

Tillsammans!

Hemma igen efter två fartfyllda, händelserika dygn. Det har varit underbart att bara få lägga tid på våra stora älsklingar, eftersom ju mycket helt naturligt alltid kretsar kring småkillarna här hemma. Nu har vi promenerat mycket, shoppat massor, ätit gott och bara haft det bra. Vi har haft väldig tur med både boende, kommunikationer och väder, vilket ju har underlättat enormt på en sån här kort liten tripp. Jag tror och hoppas verkligen att Rasmus och Amanda känner sig nöjda.

Trots vår härliga helg på bortaplan så var det onekligen rätt skönt att komma hem idag. Framför allt att få träffa Ludvig och Viktor, som vi alla längtat väldigt mycket efter. För säga vad man vill - det är jättemysigt, t.o.m. nödvändigt, att dela upp sig lite ibland, men det är när vi alla är tillsammans som allt är som det ska vara.

Nu i kväll har vi bryskt kastat oss in i verkligheten igen. Middag, gymnastikträning, fotbollsturnering - häpp! Dessutom har vi klätt julgranen, till på köpet med Ernst i bakgrunden. Kan det bli bättre? Det är en trött men lycklig mamma som nu kryper till sängs och laddar för att återgå till vardagen. En vecka kvar, tokmycket på jobbet, skift här hemma. Och så var det det där med jul också...

Jaja. Vi är hemma. Tillsammans. Allt annat löser sig. God natt!

bild (12)

bild (13)

bild (15)

1 kommentar: