onsdag 28 december 2016

Födelsedagen

På annandagens kväll, när vi var ute på restaurang, blev Viktor plötsligt hängig och kändes varm. När någon av prinsarna (när NÅGON över huvud taget i vår familj) inte har någon matlust och hellre vill gå och lägga sig än att äta middag, ja då vet man att något är på tok. Mycket riktigt. Han och jag gick till hotellrummet och där visade tempen 38,8. Vi hoppades och var dock ganska säkra på att det inte var någon större fara utan mest berodde på överdos av sol och bad. 



När en prins låg nere för räkning hamnade den andre plötsligt på topp - piggare, gladare och trevligare än på länge. Tänk att det aldrig slår fel... Dessutom nyklippt och snygg som få :)

Dagen efter, på Niklas födelsedag, var meningen att vi alla skulle åkt på en heldagsutflykt till sjöss. Dock kändes inte det som någon hit för Viktor oavsett hur det hela skulle utveckla sig, så han och jag blev kvar hemmavid. Trist så klart, men ändå himla mysigt med en lugn dag bara han och jag. Och rätt bra, som alltid, att dela på de där två minstingarna ibland.

Niklas, Rasmus, Amandas och Ludvigs dag:



Hämtning i ottan, båttur, besök på vacker ö, lunch, bad, snorkling och paddling.








Mammas och Viktors dag:



Läsning och mys (han i skuggan och jag i solen), god lunch på tu man hand, frisörbesök och kalasförberedelser.






Nyklippt och vacker även han, men totalt slut som artist.. 




När födelsedagsbordet står dukat och klart sedan länge, när sonen bara sover och resten av familjen är flera timmar försenade - ja då får man ta en breezer i sin ensamhet. Faktiskt. Skål!


Tillsammans:


Till slut återsamlades vi alla och fick en kort, men mysig, kväll tillsammans. Drink, fika, presentöppning och god middag på en av favoritrestaurangerna. Bra dag, trots allt.




Så nära tårta vi kunde komma...







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar