fredag 24 juni 2016

Midsommar 2016

Eftersom Niklas jobbar 7-20 hela helgen har vi i år haft ett något annorlunda midsommarfirande. I och för sig inget jättekonstigt, eftersom midsommar tyvärr inte längre är vad det en gång var och de senaste åren varit just annorlunda, fast på olika sätt. I år hemma, bara vi och mamma/mormor, lugnt och skönt och utan krusiduller.

Jag började dagen med att få ha alla fyra barnen hemma. Mysfrukost i lugn och ro och med utdelning av små midsommarpresenter. Sedan droppade de två stora älsklingarna av och jag och pojkarna gjorde oss midsommarfina med blomsterkransar, som sig bör. 

Efter att mormor anslutit begav vi oss så till Herrängens gård, där det var dans kring stång, lotterier, korv och fiskdamm. Fikat valde vi att ta hemma. 

Lagom till middagen kom Mandis hem igen och hade med sig jättefina blommor till sin mormor och mamma. Blommor och en citron. Middagen (grillat!) var urgod och avslutades med glass och jordgubbar. Då hade även pappan i familjen hunnit komma hem. 

Under dagen har vi givetvis också hunnit med att gratulera pappa/morfar, som fyller år idag. Hurra, hurra, hurra, hurra!!!

Snipp snapp snut, så var midsommarafton slut. Är nöjd, mätt och trött. Gonatt!






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar