tisdag 14 augusti 2012

Vad vi gjort?

Hakan är över, solen skiner. Sakta men säkert börjar livskrafterna komma krypande igen. Vi tar en dag i taget och hinner massor. Sedan sist har vi:

* skördat morötter. Egenhändigt sådda, egenhändigt ommulade i jorden och på något konstigt sätt överlevda. Och goda!




* plockat bär. Vinbär och blåbär. Lycka är att ha snälla grannar, framför allt snälla grannar med enorma vinbärsbuskar. Och att få komma ut i skogen och njuta av dess skafferi. Här ska saftas, syltas och geléas!




* skrivit listor. Funderat, planerat, strukturerat, förberett.


* firat bröllopsdag. Och bröllop! Det första lugnt och mysigt, utan större krusiduller (Lida, bad, budgetpicknick, tacos och tårta) det andra storslaget. Så fint, så vackert, så härligt, så lyckat. ÄLSKAR bröllop! Fler, tack ;-)



* jobbat i trädgården och byggt altan. Jag det ena och Niklas det andra. Sakta men säkert går det framåt och blir så himla fint. Njuter av att sitta i min lilla vrå och blicka ut över alltsammans eller av att ta en runda och se vad som händer i de olika rabatterna. Det är långt ifrån klart men, som sagt, det går framåt.


* träffat och gosat med finaste lille Varg (obs! den på bilden är inte Varg utan Grodis 2 som Varg fick i välkommen-till-världen-present av oss. Givetvis var Grodis 1 tvungen att ta ett storstilat farväl av Grodis 2 innan avfärd :-) ). Underbart!


* bakat. Jisses vad vi har bakat. Muffins, kanelbullar, kakaobullar, baguetter och olika sorters paj. Härligt! 





* satt lösenord på min telefon för att slippa små klåfingriga telefonörer och sms:are.


* städat, rensat, sorterat och försökt bringa ordning i kaos. Ni vet hur jag är med det där. Som det ser ut på utsidan känns det inuti. Det är en bit kvar, men det blir bättre och bättre.



Sist men inte minst så har det gåtts ner i vikt. Två veckor, - 2 kg. Bra början. Lägger dock inte in bild på det, ty där är vi inte än på långa vägar. Men ni kan ju alltid kolla in bulldegen ovan om ni vill ha en hint ;-)


Härligt att vara tillbaka. Är så glad att ha er här med mig och över att ni tålmodigt fortsatt att kika in i vrån trots min frånvaro. Kärlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar