torsdag 30 december 2010

Brunettloppa och 69-årskalas

Japp, då har man blivit mamma till en brunett. Amanda har äntligen, till sin stora lycka, fått tona håret. Jättefin så klart, även om jag nog måste säga att jag föredrar min lilla tjej blond.

Idag har det varit full fart hela dagen. Vi har småpulat och fixat här hemma sedan i morse inför födelsedagsmiddagen som Niklas och hans syster Lina haft nu ikväll. 69 år har de blivit tillsammans, inte illa. Som alltid var det supertrevligt att ha hela familjen här, tack ska ni ha för en härlig kväll!

Kunde också lyckligt konstatera att tulpansäsongen nu kommit igång på allvar. Är ju löjligt förtjust i dessa fantastiska blommor och försöker se till att ha färska buketter hemma vintern igenom. Ikväll fick Niklas både en bukett med blandade färger och en med vita vackra. Underbart!

Nu sängen, imorgon är en stor dag. Först 18-månaderskoll på bvc, sedan på kvällen årets sista gympapass. Till glitter och glam ska vi gympa ut det gamla året och få bästa möjliga start inför det nya. Så himla kul ska det bli!

Natti natti!


Ps. Avslutar med att än en gång gratulera en av världens bästa svägerskor på födelsedagen. Grattis fina Lina och tack för idag. Kram från oss alla!

mms_image

Mammas älskling

mms_image

Vita tulpaner - lovely!

2 kommentarer: